Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aniden yola fırlayan 2 yaşındaki kız ile onu kurtarmaya çalışan annesine otomobil çarptı. Kaza, güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı.

ANNE VE KIZI YARALANDI, BEBEK KURTULDU

Kazada, anne ve 2 yaşındaki kızı yaralanırken, bebek arabasında bulunan bebek ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralı anne, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, 2 yaşındaki kız ve bebek arabasındaki bebek, kendilerine çarpan otomobilin sürücüsü tarafından hastaneye götürüldü.

Antalya Anne Ve Kizina Araba Carpti 11062024 Iha 3

KAZA FEVZİPAŞA CADDESİ'NDE MEYDANA GELDİ

Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde yaşandı. Doğu Garajı istikametine seyir halinde olan İsmet Taşbaş’ın kullandığı 07 LR 404 plakalı otomobil, elinde bebek arabası ve yanında 2 yaşındaki kızıyla birlikte 1037 Sokak’tan Fevzipaşa Caddesi'ne çıkan anne ve kızına çarptı. Kazada yaralanan anne Ayşe Şahin, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 2 yaşındaki Zümra Şahin ve bebek arabasındaki bebek ise kazayı yaralanmadan atlattı ve otomobil sürücüsü tarafından hastaneye götürüldü.

Antalya Anne Ve Kizina Araba Carpti 11062024 Iha 2

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde, 2 yaşındaki kızı kaldırımda beklerken elini tutmayan ve arkasına bile bakmadan bebek arabasıyla yolun karşısına geçen Ayşe Şahin’in gelen otomobili fark ettiği, kızının da aniden yola fırladığını gördüğü ve kurtarmak için geriye dönerek yola atladığı ancak otomobilin hem anneye hem de 2 yaşındaki kıza çarptığı görülüyor.