Antalya'da, şiddetli yağışların neden olduğu su baskınları, birçok vatandaşı zor durumda bıraktı. Özellikle bir alt geçitte mahsur kalan otobüsteki insanlar, dizlerine kadar yükselen su içinde korku dolu anlar yaşadı. Bu anlar, "Titanik bile böyle batış görmedi, batıyoruz" yorumuyla sosyal medyada yer buldu ve cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Antalya Su Dolu Altgecitte Otobus Mahsur Kaldi 13Subat 2024 Iha (1)

ANTALYA'DA YAĞMURUN FELAKETE DÖNÜŞÜ

Kent genelinde etkili olan yoğun yağışlar, yaşamı olumsuz etkiledi. Park halindeki araçlar suyun gücüyle sürüklendi, birçok ev su altında kaldı. Alt geçitlerde su seviyesinin yükselmesi sonucu çok sayıda araç mahsur kaldı, birçok alt geçit ise trafiğe kapatıldı. Muratpaşa ilçesindeki Çallı Alt Geçidi'nde su seviyesinin yükselmesiyle bir otobüs tamamen sular altında kaldı. Otobüste bulunan vatandaşlar, dizlerine kadar yükselen suda güçlükle durdu.

Antalya Su Dolu Altgecitte Otobus Mahsur Kaldi 13Subat 2024 Iha (2)

SOSYAL MEDYADA YANKILANAN KORKU DOLU ANLAR

Otobüsteki vatandaşların yaşadığı bu zorlu deneyim, cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşımda, "Titanik bile böyle batış görmedi, batıyoruz" ifadesiyle yaşanan olayın vahameti anlatıldı. Görüntüler, Antalya'daki yağışların neden olduğu felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Antalya Su Dolu Altgecitte Otobus Mahsur Kaldi 13Subat 2024 Iha (4)

Antalya Su Dolu Altgecitte Otobus Mahsur Kaldi 13Subat 2024 Iha (3)

Antalya Su Dolu Altgecitte Otobus Mahsur Kaldi 13Subat 2024 Iha (5)

Editör: Mevlüt Peker