AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVLARI

AÖF sınavları 4 oturum halinde yapıldı. AÖF bahar dönemi ara sınavı 23 Mart Cumartesi saat 09.30, 23 Mart 2024 Cumartesi saat 14.00 ve 24 Mart 2024 Pazar saat 15.00'te olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru soruldu ve 30’ar dakika sınav süresi verildi.

aöf-vize-sınav-takvimi

AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF ara sınav (vize) sonuçları merak ediliyor. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınavları 23-24 Mart 2024 tarihinde düzenlendi. Açık öğretim fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı AÖF bahar dönemi vize sınavlarına katılım sağlayan öğrenciler, AÖF vize sınavlarının sonuçları için bekleyişe başladı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyurular takip ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Bahar Yarıyılı ara sınavları 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında tamamlanacak. Peki AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

anadolu-üni-aöf

Anadolu Üniversitesi tarafından sınav sonuçlarının açıklanma tarihine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. AÖF sınavları yüz yüze olarak organize edildiğinden değerlendirme sürecinin en az 2 hafta sürmesi bekleniyor. Sınav sonuçlarının Nisan ayının ikinci haftası erişime açılması bekleniyor.

AÖF’ün resmi internet sayfasında yer alan bilgilendirmede “ Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren 15 gün içinde Öğrenci Otomasyonunuzdan öğrenebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

AÖF VİZE SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavları (vize) 24 Mart Pazar günü saat 14.00’de başlayan oturumun sona ermesiyle tamamlandı. AÖF cevap anahtarı genellikle sınavın tamamlanmasının üzerinden 5 gün geçmeden erişime açılmaktadır. AÖF soruları ve cevapları 25 Mart pazartesi günü açıklandı. 
 

Editör: Nurseli Fırat