Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Güz dönemi final sınavlarının sonuçları için tarih araştırılıyor. Peki, AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? 

aöf-sınav-tarihleri

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sonuçları merak ediliyor. Açık öğretim fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı AÖF güz dönemi final sınavlarına katılım sağlayan öğrenciler, AÖF final sınavlarının sonuçları için bekleyişe başladı.

aöf-vize-final

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyurular takip ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihleri arasında tamamlandı. Peki AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

aöf-vize-sınav-takvimi

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF sınav soruları ve cevapları için tarih bilgisi verilmedi. Ancak güz dönemi final soruları ve cevap anahtarlarının 1 hafta içerisinde paylaşılması ön görülüyor.

aöf-sınav-sonuçları-açıklandı-mı

AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

20-21 Ocak 2024 tarihinde tamamlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarının sonuç tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Final sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde paylaşılması bekleniyor.
 

Editör: Nurseli Fırat