AÖF bahar dönemi vize sınavlarının yapılacağı tarih merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri vize sınavları için hazırlanıyor. Sınavlara hazırlanan öğrenciler, "bahar vize sınavları ne zaman yapılacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

anadolu-üni-aöf

AÖF VİZELER NE ZAMAN?

2023-2024 bahar dönemi ara sınav tarihleri araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri vize sınavları Mart ayında öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek. AÖF bahar dönemi vize sınavları 23-24 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Farklı oturumlar halinde yapılacak olan açıköğretim sınavı giriş yerleri Anadou Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden açıklanacak.

aöf-vize-final

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi'nde eğitimine devam eden öğrenciler, sınavlara hazırlanıyor. Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize ve final sınav tarihleri yayınlandı. AÖF bahar dönemi final sınavları ise 25-26 Mayıs 2024 tarihinde organize edilecek.

aöf-sınav-sonuçları-açıklandı-mı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi vize sınavına giriş belgeleri Anadou Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

AÖF VİZE SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Nurseli Fırat