AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Açık lise sınavları bugün başladı! 16-17 mart tarihlerinde yapılan AÖL sınavlar üç oturumda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL sınavları için soru ve cevapların açıklanma tarihi araştırılıyor. Açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavlarının ardından, sınav soru ve cevapları da merak ediliyor. Açık Lise sınav sonuçları 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek. Sınavda yanlış cevaplar, doğru cevapları etkilemeyecek.

aöl-açık-öğretim

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL 2. dönem yazılı sınav kılavuzunda sınav soruları ve cevap anahtarının yayınlanacağı tarihe yer verdi. AÖL soruları ve cevaplarının, 21 Mart tarihlerinde erişime açılması bekleniyor.

AÖL CEVAP ANAHTARI NASIL, NEREDEN YAYINLANACAK?

Açık lise yazılı sınavlarında sorulan sorular ile cevap anahtarları http://odsgm.meb.gov.tr adreslerinden yayımlanacak. Aday giriş bilgileri ile AÖL soru ve cevaplarını görüntüleyebilecek.

AÖL SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL-kayıt-tarihleri-ne-zaman

AÇIK LİSE (AÖL) SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık lise sınavlarına katılan öğrenciler, AÖL 2. dönem sınav sonuçlarını merak ediyor. AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 mart cumartesi ve 17 mart pazar günü gerçekleştirilen sınavların sonuçları heyecanla bekleniyor. MEB AÖL sınav sonuçlarının 17 Nisan 2024 tarihinde erişime açılması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat