2023-2024 ara transfer dönemi için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sezon başında 2023-2024 yılı yaz ve ara transfer dönemi takvimini duyurdu. Takımlar 2. transfer döneminin başlamasıyla eksik bölgelerine takviye yaparak transfer tescilinde bulunacak. Peki, "ara transfer dönemi başladı mı, ne zaman başlıyor?" İşte ara transfer sezonu tarihleri...

ara-transfer-2

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvim doğrultusunda, ara transfer döneminin tarihi belli oldu. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi, 11 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve 9 Şubat 2024 tarihinde tamamlanacak.

ara-transfer-4

Süper Lig takımları, bu dönemde kadrolarını güçlendirmek ya da takım yapılarını değiştirmek adına transfer faaliyetlerini gerçekleştirebileceklerdir. İlk transfer dönemi olan "yaz transfer dönemi" ise 26 Haziran'da başlamış ve 15 Eylül'de sona ermişti.

ara-transfer-3

Bu çerçevede, takımlar, ikinci transfer döneminde yeni oyuncuları kadrolarına katabilecek ya da mevcut kadrolarında değişiklikler yapabileceklerdir.