Olumsuz hava koşullarının yaşanmasıyla Ardahan'da okullar tatil olacak mı veliler ve öğrenciler tarafındnan anbean takip ediliyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar sonrası Ardahan'da okullar tatil mi değil mi sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar...

YARIN ARDAHAN'DA OKULLAR TATİL Mİ? 25 ARALIK 2023

Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığı belirtildi. Ulaşımın aksaması dolayısıyla tüm okulların yarın tatil edildiği belirtilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

okullar tatil mi (1)

KAR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Sivas'ın Divriği ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zincirsiz olan ağır tonajlı araçlar yolda kaldı. Sivas’ta yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle Divriği ilçesinde bulunan Karasar Geçidi’nde ağır tonajlı araçlar yolda kaldı. Polis ekipleri zincirsiz yola çıkan araçların geçişine izin vermedi. Yolda kalan araçlar için ekipler çalışma başlattı.

okullar tatil

PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul'da rüzgârın yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Rüzgârla birlikte kısa süreli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı da tahmin edilmektedir. Cumartesi akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi.

Ancak, İstanbul'da pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.