Devre arası transfer döneminde yaptığı takviyelerle tekrar iddialı konuma gelmek isteyen Beşiktaş'ta bir ayrılık yaşandı. Beşiktaş, arkadaşlık uygulamasındaki profili ile gündeme gelen genç oyuncu Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

GENÇ OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. Siyah-beyazlı formayla bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde birer karşılaşmada görev alan Emirhan, 14 dakika sahada kaldı.

ARKADAŞLIK SİTESİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Sosyal medyada Beşiktaş taraftarları, Delibaş'ın bir arkadaşlık bulma uygulaması üzerinden üyelik oluşturduğunu iddia etmiş ve fotoğrafları paylaşmıştı. Bu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından genç oyuncuya yoğun tepki gelmişti.

Arkadaslik Uygulamasindaki Profili Gundem Olmustu Besiktas Genc Oyuncuyla Yollarini Ayirdi 19Subat2024

DELİBAŞ İDDİLARI YALANLADI

Emirhan Delibaş daha sonra bu iddialar üzerine, "Sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur." açıklamasını yapmıştı.

Editör: Hakan Mutlu