Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak’taki bir apartmanda anne ile kız ölü olarak bulunnmuştu. Apartman sakinleri yarafından bulunan cesetlerin Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in olduğu tespit edilmişti. Olayın ardından çok yönlü soruşturma başlatan Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve kızının telle boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan araştırma neticesinde katil zanlısının Devrim Güler’in alt komşusu olan Atalay Yüksel olduğu tespit edildi.

CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözlatına alınan Yüksek, sorgudaki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti ve ardından adliyeye sevk edildi. Yüksel’in ifadesinde Devrim Güler ile gönül ilişki yaşamak istediği bunu duyan kızı Doğa Etyemez’in onaylamadığını ve bu nedenle evde tartışma çıktığını söyledi.

katil-yuksel

NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ANLATTI

Yüksel’in “Doğa’nın bu olayı öğrenmesi üzerine eve çıktım ve tartışmaya başladım. Tartışma sonucunda Doğa’yı telle boğarak öldürdüm. Bu olay 01.30 sırlarında yaşandı. Ben bu arada evde bekledim. Yaklaşık 2 saat sonra Devrim Güler eve geldi. Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olay apartmanın ikinci katında yaşandı. Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4’üncü kata gönderdim. Sonra sabah bilet alarak trenle önce İzmir’e, ardından yine bilet alarak uçakla Ankara’ya gittim” dediği öğrenildi. Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in cenazeleri Karaağaç Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede anne ve kızının yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu