Dehşet veren olay, 19 Kasım tarihinde, saat 05.20 sıralarında Salihli’nin Kocaçeşme Mahallesi 63. Sokak'ta bulunan bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bina sakinlerinden biri asansörle aşağıya inmek için asansörü çağırdı. Asansörün kapısı açıldığında 2 kişinin hareketsiz yattığını gören kişi, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

ANNE VE KIZIN CANSIZ BEDENİ ASANSÖRDE BULUNDU

Apartman sakininin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne D.G. (48) ve kızı D.E.’nin (18) hayatını kaybettiğini ifade etti. Anne ve kızın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yetkililerin olay ile ilgili bir kişinin şüpheli olarak belirlediği öğrenildi. Şüphelinin ve cinayete kurban giden D.G.’nin eşlerinden boşanmış olduğu, öldürülen kadın ile şüpheli arasında bir gönül ilişkisi olabileceği ihtimalini değerlendirmeye alındı. Olay yerinde yapılan ön incelemelere göre, anne D.G.'nin iple boğularak öldürüldüğü düşünülürken, kızı D.E.’nin nasıl öldürüldüğü henüz belirlenemedi. Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. Yetkililerin gerçekleştirdiği titiz çalışmalar neticesinde, şüpheli şahıs gözaltına alındı.