Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik yaptığı istihbarı çalışmalar neticesinde; K.Ç. isimli şahıs tarafından İstanbul iline uyuşturucu madde girişi yapılacağı bilgisini aldı. 

Bal Tenekesinde Uyuşturucu Çıktı!

Jandarma ekipleri tarafından yapılan takip neticesinde; söz konusu uyuşturucu maddenin İstanbul ili Bağcılar ilçesinde bulunan adreste saklandığı belirlendi. Edinilen bilgiler doğrultusunda narkotik köpeği “Atak”ın da katılımıyla adreste arama yapıldı. Atak’ın teneke kutulara tepki vermesi üzerine teneke kutular açıldı.

14 kilo uyuşturucu madde eroin ele geçirildi!

Tenekelerinin içerisinde özel olarak hazırlanmış gizli bölmede 14 kilo uyuşturucu madde eroin ele geçirildi. Tenekelerin içerisinin hem uyuşturucu maddeleri  gizlemek hem de narkotik köpeklerinin tepki vermesini önlemek için bal ile doldurulduğu anlaşıldı.    

“ATAK” Tepki Verdi, K.Ç. Tutuklandı 

Jandarma ekiplerince şüpheli K.Ç. hakkında adli işlem yapılmak üzere gözaltına alındı. 

Yapılan sorgusunun ardından “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Temin Etmek, Uyuşturucu Madde Nakil Etmek” suçlarından hakkında düzenlenen dosya ile çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilisim