Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, 15 yaşındaki mağdur kız çocuğu B.B.'nin ifadesi üzerine harekete geçen, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü Polisleri; Bağcılar ve Bahçelievler İlçeleri'nde 18 yaşından küçük kız çocuklarını taciz eden sapığın peşine düştü.

Bisikletli sapık 60 kameradan yakalandı

Mağdur çocuk B.B. ifadesinde 31 Aralık 2021 Cuma günü okulundan evine dönerken yanına yaklaşan ve metronun nerede olduğunu soran bisikletli bir kişiye metroyu tarif ettiğini, ardından söz konusu kişinin kendisine bakire olup olmadığını sorduğunu ve cinsel ilişkiye girmeyi teklif ederek kendisini taciz ettiğini anlattı.

60 farklı iş yerine ait kamera görüntüleri incelendi!

Polis ekipleri hemen harekete geçerek 60 farklı iş yerine ait güvenlik kamera görüntüleri didik didik incelendi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Bağcılar ve Bahçelievler ilçelerinde 18 yaşından küçük kız çocuklarını uzun süre takip eden, bisikletini onların önlerine kırarak, çocukların taciz edildiği anların güvenlik kamera kayıtlarına ulaşıldı.

8 kız çocuğuna cinsel taciz!

Bahçelievler İlçesi'ne bağlı Mahmutbey Caddesi üzerinde otobüs durağında otobüs bekleyen bir kız çocuğunu da taciz ettiği tespit edilen ve toplam sekiz kız çocuğuna cinsel tacizde bulunarak seri bir şekilde "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçunu işlediği öne sürülen 46 yaşındaki sapık Mecit G.'nin açık kimliği tespit edildi. Mecit G. Gözaltına alındıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne getirilerek çıkarıldığı mahkemece "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim