Bursa Yenişehir’de bir hayvan çiftliğinde hırsızların hayvanları çalıp, kamyonete  yüklediğini fark eden çevre sakinleri, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise şüphelilerin yakalanması için özel bir ekip kurdu. 

  JASAT ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLDİ

Hırsızlara göz açtırmayan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan incelemede; şüphelilerin kullandığı araç ve içerisinde 4 şüpheli olduğunu tespit etti. Bunların dışında olayla ilgisi bulunan 2 ayrı şüpheli de mercek altına alındı. 

76 KOYUN SAHİBİNE ULAŞTIRILDI

Bursa JASAT ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon sonucunda, olayın şüphelileri Ş.K., V.G., E.K., A.Ü., B.A.K. ve  A.B. isimli şüpheliler kıskıvrak gözaltına alındı. Gözaltı sırasında iki ayrı çiftlikte yapılan aramada çalınan 76 adet koyun sağ salim kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI!

A.B. ve E.K isimli şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. V.G, B.A.K., A.Ü. ve Ş.K. isimli şüpheliler ise tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi.

JANDARMA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Hayvanları çalınan çiftlik sahibi Nurten Özdemir, jandarma ekiplerine teşekkür ederek. Koyunlarının tekrardan sağ salim çiftlikte gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim