Ekran Haber’den Başak Bilgin’in haberine göre, Bahçelievler'de devriye gezen polis ekipleri, Zafer mahallesi Ahmet Yesevi caddesinde bir araçta bulunan kişiler, çöp kovasına çok sayıda alkol şişesi attığı ve yüksek sesle müzik dinleyip bağırmaları üzerine durdurdu.

Ancak araç sürücüsü P.K. kendisinin polis olduğunu iddia ederek kimlik vermeyeceğini söyledi. Kendilerini şu ana kimsenin durdurmadığını da söyleyen sürücünün, arka koltukta oturan arkadaşının da polis olduğunu öne sürerek polise küçük davranışlarda bulunduğu belirtildi.

Arka koltukta oturan kişinin ise görevlilere, "Sana ne kimlik göstericem alt devre? Sana rapor tutucam" diyerek tehdit ettiği de iddia edilirken trafik ekipleri çağrıldı. Çağrının ardından sürücü P.K. ile arka koltuktaki G.K., araçtan inerek polis memuru İ.B.'ye saldırdı. İ.B.'ye hakaretler ederek saldıran P.K., telefonla İ.B.'nin başını yararken, G.K. ise polis memurunun gözüne vurdu.

POLİS MEMURU ÇIKTI

Görevlilere "Siz şerefsizsiniz sapıksınız, sizi gebertirim, sizi meslekten attırırım" şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunan saldırganlar, gelen takviye ekiplerince gözaltına alındı. Polise saldıran P.K.'nın 1.0 promil alkollü olduğu belirlenirken G.K.'nın da polis memuru olduğu öğrenildi.

Ayrıca aracın muayenesinin olmadığı tespit edilirken çekiciyle Bahçelievler Yediemin Otoparkına çekildi. Polis memuru İ.B. ise kendisine saldıran P.K. ve G.K.'den şikayetçi oldu.

Editör: TE Bilisim