İstanbul Beşiktaş Levent´te bulunan Metrocity AVM´de saat: 12.45 sıralarında yangın çıktı. Yangının ardından kısa sürede Büyükdere Caddesi bir anda simsiyah dumanlara teslim oldu.

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili yapılan ihbarın ardından kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan AVM'de bulunanlar tahliye edildi. Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya tarafından yapılan açıklamada yangında can kaybı ve yaralanan olmadığı bildirildi.

34 ARAÇ VE 106 PERSONELLE MÜDAHALE

Yangına, 34 araç ve 106 personelle müdahale edilirken, yangının çatı kaynaklı olduğu ve tahliyelerin yapıldığı öğrenildi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Sultangazi itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

YANGIN ANADOLU YAKASINDAN DA GÖRÜLDÜ

Yoğun dumanın oluştuğu yangın nedeniyle ekipler Bakırköy'den tüp aracı ve diğer ilçelerden de takım desteği istedi. Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan yoğun duman, çevre ilçelerden ve Anadolu Yakası'ndan da görüldü. Metronun Metrocity girişini emniyet ekipleri güvenlik tedbiri kapsamında kapattı. Diğer giriş ve çıkışların açık olduğu ve yolcuların yönlendirildiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim