Dün akşam meydana gelen kazada, iddiaya göre hırsızlık ihbarına gitmekte olan polis memurunun kullanmış olduğu aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak, Konak yönüne gitmekte olan otomobil ile çarpışarak takla attı.

Polis Memuru Hastanede Şehit Oldu

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince polis aracı içerisinde bulunan yaralılardan Komiser Yardımcısı Ahmet Ş., ambulansa alınırken, araçta sıkışan polis memuru İbrahim O., sağlık ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ambulanslara alınan yaralı memurlardan Ahmet Ş. ve ağır yaralı durumdaki İbrahim O., hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta bulunan 3 yaralı ise ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis memuru İbrahim O., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Komiser Yardımcısı Ahmet Ş'nin ve diğer yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim