Ekran Haber'in edindiği bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla ilgili çalışmalarını sürdürdü.

Jandarma ekipleri Konyaaltı ilçesinde bazı şüphelilerin turizm merkezlerinde uyuşturucu madde satışı yapmaya çalıştığı bilgisi üzerine araştırma başlattı. Araştırma sonucunda M.P., H.B. ve Y.P. isimli şüphelilerin uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapacağı, O.A. isimli şüphelinin ise yasadışı olarak kenevir ektiği, elde edeceği esrarı Konyaaltı ve Kemer ilçelerinde turistik işletmelerde piyasaya süreceğinin bilgisini aldı.

MİLLETİ ZEHİRLEYEMEDEN YAKALANDILAR!

Şüphelilerin araçları ve adreslerine düzenlenen operasyonların ardından yapılan aramada 1946 uyuşturucu hap ve 350 kök yasadışı ekilen kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheliler jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Diğer taraftan jandarma ekipleri tarafından Korkuteli ilçesinde düzenlenen operasyonda 30 kök kenevir bitkisi, 28 kök skunk bitkisi ve 150 gram kubar esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle ilgili yakalanan şüpheli İ.S., sulh ceza hakimi tarafından 'uyuşturucu madde imalatı ve ticareti' suçundan tutuklandı.

Editör: TE Bilisim