Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

JANDARMA’DAN SUÇLU AVI

Söke ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 'kadına karşı tehdit' suçundan aranan ve hakkında toplam 1 yıl 7 ay hapis cezası bulunan E.D., ' 2 tehdit, 2 sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve kasten yaralama' olmak üzere 5 suçtan aranan ve hakkında toplam 3 yıl 6 ay 29 gün hapis cezası bulunan C.K., başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama' suçundan aranan ve hakkında toplam 1 yıl 8 ay gün hapis cezası bulunan İ.A. ile adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan aranan ve hakkında toplam 4 yıl 6 ay gün hapis cezası bulunan E.C.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı.

HAPSİ BOYLADILAR

Yakalanan şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şahıs çıkarıldığı mahkemede adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Editör: TE Bilisim