Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, Kastamonu  Pınarbaşı ilçesi Kayabükü köyünde yaşayan A.Ç. isimli yaşlı kadın, kendini kargo görevlisi olarak tanıtan ve başında kar başlığı bulunan T.K. isimli şüpheli tarafından evi soyuldu. Yaşlı kadının yaşadığı eve gelen şüpheli, "Komşunuz İ.Ç.'nin kargosu var, imza atmanız gerekiyor. Kalem getirir misiniz?" diyerek A.Ç.'yi içeri gönderdi. Kadının ardından eve giren T.K., "Bütün paralar nerede?" diyerek havaya bir el ateş açtı. Silah sesinden korkan kadın, şüpheliye paraların yerini söylemek zorunda kaldı.

YAŞLI KADINI DARBETMİŞ

Kadının gösterdiği paraları alan T.K., talihsiz kadını darbettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Canını zor kurtaran yaşlı kadın Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayette bulundu. Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) bölgedeki PTS ve kameralardan yaptığı kapsamlı çalışma sonucu yabancı plakalı bir araç tespit edildi.

1 TABANCA VE ELDİVEN ELE GEÇİRİLDİ

İnceleme sonucunda otomobilin sahibinin kimlik bilgilerine ulaşan JASAT ekipleri operasyon için düğmeye bastı. R.K.'nin aracı, evi ve iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu R.K. gözaltına alınırken yapılan aramalarda 1 kurusıkı tabanca ve 3 eldiven ele geçirildi.

Editör: TE Bilisim