Ekran Haber'den Dilan Kaya'nın haberine göre, İstanbul Esenyurt'ta dün öğle saatlerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Üçevler Mahallesi Bahçeoğlu caddesinde meydana gelen trafik kazasında, yoldan geçen Can Burak Mert Kırtıl, yere düşen motosiklet sürücüsüne yardım etmek istedi. Bunun için elindeki poşeti orada bulunan bir duvarın üzerine koyan Kırtıl, hem yerdeki sürücüyü kaldırmak hem de kaza yapanlar arasındaki tartışmayı yatıştırmaya çalıştı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Sürücüleri yatıştırdıktan sonra eve gitmek için poşetleri bıraktığı yere yönelen Kırtıl, içinde gıda malzemeleri ve ayakkabıları bulunan poşetini bulamayınca soluğu polis karakolunda aldı. Kırtıl'ın şikayeti sonrası bölgedeki güvenlik kameraları incelendi. Görüntülere göre, poşetleri duvara bırakan Kırtıl ve kaza yapan sürücüler konuşurken olay yerinden geçen hırsızın poşeti inceleyip eline alarak hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüldü.

Hırsızlık olayının mağduru Kırtıl, Ekran Haber'e konuştu...

'ARKAMA BAKTIM POŞET YOK'

Ekran Haber'e konuşan hırsızlık olayının mağduru Kırtıl, "Poşetleri yere bıraktım, hemen dibimize üste bıraktım. Orada bir adamlarla konuşurken bu adam arkadan geliyor. Zaten böyle belli yani sıkıntılı bir tip. Elinde de siyah poşet var, muhtemelen alkoldür. Geldi poşeti açtı içine baktı. Ondan sonra poşeti alıp,  gitti. Ondan sonra bütün işi bitirdik. Arkama bakıyorum poşet yok. Gidip güvenlik kamera kayıtlarına falan baktım işte bunlar çıktı" diye konuştu.

POLİS HIRSIZIN PEŞİNDE

Kırtıl, olayın ardından karakola şikayette bulunduğunu da ifade ederken polis şüpheli hırsızın peşinde.

Editör: TE Bilisim