Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı Yenişehir Gündoğan Mahallesi'nden hayvan hırsızlığı ihbarı aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, araştırmalar neticesinde ; Yenişehir Gündoğan Mahallesinde faaliyet gösteren bir Hayvan Çiftliğinde şüphelilerin çiftlik içerisinde hayvanları bir araca yüklediği  tespit edildi. Öte yandan hayvanları çalan şüphelilerin, çevredekiler tarafından fark edildiği öğrenildi.

ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLDİ

Hırsızlara göz açtırmayan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan incelemede şüphelilerin kullandığı araç ve içerisinde 4 şüpheli olduğu belirlendi. Bunların dışında olayla ilgisi bulunan 2 şüpheli daha tespit edildi.

76 KOYUN SAHİBİNE ULAŞTIRILDI

Gerçekleşen operasyon sonucunda olayın şüphelileri Ş.K.,V.G. , E.K. A.Ü. , B.A.K.  ve  A.B. isimli şüpheliler yakalandı. Yenişehir ilçe merkezinde bulunan 2 çiftlikte yapılan aramada çalınan 76 adet koyun da bulunarak sahibine teslim edildi.

2 ŞÜPHELİ SERBEST!

A.B. ve E.K isimli şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. V.G, B.A.K., A.Ü., ve Ş.K., isimli şüpheliler ise tutuklanarak  Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi.

Editör: TE Bilisim