Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerin asayiş ve güvenliği sağlamak için yürüttüğü periyodik çalışmalarda, son bir hafta içinde haklarında muhtelif suçlardan yakalama emri bulunan 31 şüpheli yakalanırken; farklı mekanlarda 6 tabanca, 1 tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

145 SAATLİK KAMERA KAYDI İZLENDİ

Malatya’da meydana gelen gasp, şantaj ve kasten yaralama gibi çeşitli suçların faili 2 şahıs yakalandı. Asayiş ekiplerinin sevk ettiği şahıslar adli makamlar tarafından tutuklandı. Bir işyerinden 80 bin TL değerinde malzeme çalınması suçuna karışan şahıslar, emniyet güçlerinin 145 saatlik kamera görüntüsü izlemesi ile yakalandı. Öte yandan TEAŞ’a ait yüksek gerilim demir cıvatalarının çalınması olayının şüphelisi de asayiş ekiplerinin takibi ile yakalanarak adli makamlarca tutuklandı.

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde ise 150 bin TL değerindeki iş makinası parçasının çalınması, MOTAŞ otobüsleri park alanında meydana gelen faili meçhul mala zarar verme, işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili hareket geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; 45 saatlik kamera görüntüsü izleyerek şüphelileri tespit etti. Yakalanan 2 şüpheli için derhal tahkikat başlatıldı.

ŞÜPHELİLER KISKIVRAK YAKALANDI

Yine Malatya’nın Battalgazi İlçesinde yaşanan gasp, silahlı tehdit ve kasten yaralama olayları üzerine hareket geçen emniyet geçleri 12 şüpheli şahsı yakalayarak adlı makamlara sevk etti. Adli makamların kararı ile şüpheli şahıslar tutuklandı.

Editör: TE Bilisim