Zehra uzaktan akrabası Hatice Koç'un vasıtasıyla onun da çalıştığı bir gece kulübünde işe girdi. Kulüp Milas'ın birkaç kilometre dışında, geniş bir bahçe içindeydi.

18 yaşındaki Zehra Bayır’ın ölümünde çarpıcı detay! Her şey o saatte gizli!

KORKTUĞU HAVUZUN İÇİNDE CESEDİ BULUNDU

Bahçede de herkesin "göl" veya "gölet" dediği bir havuz vardı. Zehra yüzme bilmediği için sudan korkuyordu, o yüzden bu havuza hiç yaklaşmıyordu. 24 Temmuz günü akşama doğru, işte bu hep korktuğu havuzun içinde cesedi bulundu. Otopsi raporuna göre kafasına sert bir cisimle vurulmuş, kaburgaları da kırılmıştı. Soruşturma başlatıldı, 7 kişi gözaltına alındı. Kulübün işletmecisi Ömer İlter, Zehra'nın eski sevgilisi garson İlimder İlter ve diğer garson Ünal Karakülah tutuklandı. Kulüp ise mühürlendi, kapısına kilit vuruldu.

18 yaşındaki Zehra Bayır’ın ölümünde çarpıcı detay! Her şey o saatte gizli!

JANDARMA HER YERDE O SAATİN SAHİBİNİ ARIYOR!

Olay yeri incelemesinde havuzun kenarında bir saat bulundu. Jandarma ekipleri tarafından şimdi bu saatin kime ait olduğu araştırılıyor. Tutuklanan işletmeci Ömer İlter suçlamaları kabul etmedi ve kendisini şöyle savundu: Cumartesi sabaha kadar oradaydım. 05.00'da mekândan ayrıldım. 18.00 sıralarında mekânda çalışan garson beni aradı. 'Zehra boğuluyor, öldü herhalde' dedi. Mekâna gittim. Cesedi çıkarmış üzerine battaniye örtmüşlerdi. Kimseye ifadesi için telkinde bulunmadım, suçlamaları kabul etmiyorum. Bulunan saat benim değil."

18 yaşındaki Zehra Bayır’ın ölümünde çarpıcı detay! Her şey o saatte gizli!

SAAT BANA AİT DEĞİL

Zehra'nın eski sevgilisi ve aynı kulüpte birlikte çalıştığı 24 yaşındaki İlimder İlter de masum olduğunu söylüyor: "Zehra ile bir ay önce ayrılmıştık. Onu en son olay gecesi gördüm. Daha sonra 04.30'da mekândan ayrılana kadar onu hiç görmedim. Odasına hiç gitmedim. 17.30'da restorana geri döndüm. Hatice'nin 'Gölde birisi var' demesi üzerine gidip baktım. Zehra gölün üzerinde yatıyordu. Şoka girdim. İddia edildiği gibi bir WhatsApp durumu paylaşmadım, onun odasına birisinin girip girmediğini görmedim. Olay yerindeki saat bana ait değil."

18 yaşındaki Zehra Bayır’ın ölümünde çarpıcı detay! Her şey o saatte gizli!

Zehra'ya ne olduğu henüz belirlenemedi. Ancak akrabası ve iş arkadaşı Hatice Koç'un ifadesinde önemli ipuçları var. 19 yaşındaki Hatice şunları anlatıyor: "Zehra ile 1 aydır orada çalışıyorduk. Zehra, aynı yerde çalışan İlimder İlter ile sevgili oldu. Sonra başka bir ilişkisi olduğunu öğrenince ayrıldı. Olaydan bir hafta önce Yusuf ile arkadaş oldu. Hatta Zehra, Yusuf'tan odasına su getirmesini istemiş. İlimder bunu görmüş, bunun üzerine WhatsApp durumundan sadece Zehra'nın görebileceği şekilde 'Onu da mı odana attın, midem bulandı, miden bulanacak' diye tehditvari bir mesaj da paylaşmış.

Editör: TE Bilisim