Rize'nin merkeze bağlı Camiönü Mahallesi Soğuksu Sokak'ta meydana gelen olayda 27 yaşındaki Ferşat Özçelik, sokak köpeklerinden kaçmak isterken canından olacaktı.

Motosikletiyle eve doğru seyir halinde olan 27 yaşındaki Ferşat Özçelik'i yolun bir bölümünde sokak köpekleri kovalamaya başladı. Sokak köpeklerinin kendisine havladığını ve peşinden geldiğini fark eden panikle kaçmaya çalışırken şarampole yuvarlandı. Mootsikletiyle düştüğü yerden kendi imkanlarıyla çıkan talihsiz genç, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

Köpeklerinden kaçarken şarampole yuvarlanan genç ölümden döndü

AYAĞINDA 2 KIRIK VE EZİKLER OLUŞTU

Olay yerine gelen ekipler Özçelik'in ilk müdahalesini yapmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Özçelik'in yapılan kontrollerinde sol ayağında 2 kırık ve vücudunda ezikler olduğu tespit edildi. Tedavi altına alınan Özçelik, ilk önce yapılmaya başlanan tedavisiyle 6 ayda yürümeye başlayacakken Rize Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile birlikte ayağına takılan vidalarla yürümeye başlayacak.

Sokak köpeklerinden kaçarken motosikletiyle şarampole yuvarlanan genç  vidalarla ayağa kalkacak - Haberlobi - Bugün dünyayı okuyunBaşına gelen olayı anlatan 27 yaşındaki genç, sokaktaki virajı aldığı sırada köpeklerin kendisni kovalamaya başladığını ve şarampole yuvarlandığını ifade etti.

Düştüğü yerden tırmanıp ambulansı aradığını söyleyen Özçelik, "Doktorlar bana önceki tedavimde 6 ay yatmam gerektiğini söyledi. O tedavi olmayınca bacağıma bir operasyon yaparak içerisine vida taktılar. Şimdi ayağımın iyileşmesini bekliyorum. 6 ay değil de yeni doktorumuz sayesinde 1 ayda iyileştim. Her şey yolunda giderse 1 buçuk ay sonra yürümeye başlayacağım" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim