Ekran Haber’in edindiği bilgilere göre, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde JASAT ( Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerince zehir tacirlerine dev operasyonla ağır darbe vuruldu.Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dokurcun Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince Akyazı’da uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçildi.

ŞÜPHELİLERE ŞOK OPERASYON!

Ekiplerce yapılan istihbari çalışmalar kapsamında, Akyazı ilçesi Madenler mahallesinde ikamet eden N.B., N.B. ve M.D. isimli şüphelilere yönelik, ekiplerle birlikte Jandarma komando bölüğü JASAT ekipleri ve Narkotik Köpek Unsuru ekiplerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.

Şüphelilere ait ev ve bahçelerde yapılan arama sonucunda, 70 kilo kubar esrar, 2 kg kenevir tohumu, 900 kök kenevir, 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 150 adet tabanca mühimmatı, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 60 adet av tüfeği mühimmatı ve 1 adet dedektör ele geçirildi. 

3 GÖZALTI!

Yakalanan 3 şüpheli, haklarında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal Ticareti Yasadışı Kenevir Ekimi ve 6136 S.K. Silah Mühimmat Kaçakçılığı” suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı. Adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim