Bursa’nın Gemlik ilçesinde Bursa İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ve yasadışı ekim ile mücadele kapsamında, uyuşturucu madde satışı yapan şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında 2 kişinin ev ve ormanlık alanlarda yasadışı kenevir bitkisi ekimi yaptığı yönünde bilgiler elde edildi.

">

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Ekipler, söz konusu çalışmaları tamamladıktan sonra, 2 şüpheliye yönelik belirlenen 4 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon için düğmeye bastı.

Düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda 1.872 gram kubar esrar, 1.591 Gr Esrar ile Karışık Kıyılmış Tütün, 1 adet Uyuşturucu Madde Içiminde Kullanilan Cam Aparat (Puyp), 382 Kök Boyları 30-120 cm. arasında değişen Kenevir Bitkisi, 3 Adet Ruhsatsız Tabanca, 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfegi, 1 Adet Av Tüfeği Namlusu, 7 Adet Tabanca Fişeği, 6 Adet Av Tüfeği Fişeği, ele geçirildi.

BİR ŞÜPHELİNİN SUÇ KAYDI ÇIKTI

Söz konusu yerlere kenevir ektkleri belirlenen M.E. ve A.S. isimli şüpheliler yakalandı. Yapılan araştırmada A.S. isimli şüphelinin suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.E çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.S. ise serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim