Sosyal medyada ve YouTube'da astrolojik değerlendirmeler yapan Meral Güven, ligin bitiminden haftalar önce Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemesiyle dikkat çekmişti. Düne kadar Meral Güven, taraftarlar tarafından yakından takibe alındı ve takipçi sayısı on binlere ulaştı. Ancak Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla  Güven bir anda alay konusu oldu. Galatasaray resmi hesabı, Meral Güven'in karikatürünü paylaşarak "Fala inanma, kupasız kalma" notuyla paylaşım bile yaptı.

FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRDI

Tahminlerinin tutmaması üzerine eleştiri yağmuruna tutulan Güven, X sosyal medya hesabını kapatarak bir anda ortadan kayboldu. Herkesin Meral Güven'i konuştuğu sırada bir paylaşım yapan Meral Güven, Fenerbahçeli taraftarları ise adeta çıldırttı.

Astrolog Meral Güven paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

EKOL TV'YE KONUŞTU

Türkiye'nin bir anda en çok konuşulan isimleri arasına giren Meral Güven, Ekol TV'den Yağmur Güzel'e konuştu. Fenerbahçelileri kızdıran paylaşımı kendisinin yapmadığını belirten Meral Güven, yaşananları detaylıca anlattı. Bir haftadır paylaşım yapmadığını, adına fake (sahte) hesaplar açıldığını söyleyen Meral Güven, dün hesabından yapılan paylaşımla ilgili, "İnanmayın bu hesaplara, bu hesaplar bize ait değil. Gece ne oldu bilmiyorum, hepsi silinmiş. Ben gerizekalı mıyım? Ben neden öyle bir paylaşım yapayım?" dedi.

Adına gruplar açıldığını da dile getiren astrolog, "Benim bütün ailem bu gruba dahil edilmiş. Çıplak fotoğraflar paylaşılmış. Ben o çıplak resmi görünce tutamadım kendimi. Alkol aldım. Evet küfür ettim. Ama nedenini başında söyledim. Sadece benim küfürlerim ortaya çıkarılmış. Karınız, eşiniz, dostunuz, anneniz olabilirdim." diye konuştu.

"UZUVLARIMI KESECEKLERMİŞ"

Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla birçok tehdit mesajı aldığını ağlayarak sözlerine ekleyen Meral Güven, "Uzuvlarımı keseceklermiş, etimi cımbızla çekeceklermiş, beni baya ucuz insan konumuna koydular. Avukatıma gönderdim hepsini. Ben çıkıp 'Bu sefer yanılgıya düştüm, özür dilerim, umutlarınızla oynamak istemezdim' diyecektim" ifadelerini kullandı. Dünden bu yana telefonunun hiç susmadığını, bankalardan, alışveriş sitelerinden mesajlar geldiğini ekleyen Meral Güven, şunları söyledi:

"Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez. İnternette her yerdeyim. O paylaşımı ben yapmışım gibi. Bir insanın aklı olmaması lazım insanları kendine düşman etmesi için. Evet belki haddimi aştım. Ben de ne yaptığımı oturdum düşünüyorum. Çıplak resmimi paylaşmak nedir ya? Ben de bir insanım. Alın o resmi tüm dünyaya gösterin. Nasıl küfür etmeyeyim? Ben ne yaptım? Kaç ay öncesinden yapılmış yayınlara, beni benim dışımda biri gösterdiler. Sustum sustum, taakii dün akşam birileri şovunu yaptı. Bu kadar nefret etmişler. Ben nerden bileyim. Sadece bir tahmindi. Olmadı. Nereye gideyim? Bunu hakkedecek hiçbir şey yapmadım."

"ANNEMİ BABAMI NASIL BULDUNUZ?"

Birilerinin kendisini çok iyi analiz ettiğini söyleyen Meral Güven, "Annemin, babamın, dayımın, halalarımın numaralarını nasıl buldunuz? Ben bunu hakkedecek ne yaptım? Ben bir anneyim. Ben bilmiyor muyum insanların psikolojisini? Niye bunu yapayım? Onlar kafadan beni düşman bilmişler. Gelen mesajların haddi hesabı yok."

Editör: Barış Sözal