ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVLARI

ATA AÖF sınavları 27-28 Nisan tarihlerinde 3 oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru soruldu ve 30’ar dakika sınav süresi verildi.

ATA AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF ara sınav (vize) sonuçları merak ediliyor. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınavları 27-28 Nisan 2024 tarihinde düzenlendi. Açık öğretim fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı ATA AÖF bahar dönemi vize sınavlarına katılım sağlayan öğrenciler, ATA AÖF vize sınavlarının sonuçları için bekleyişe başladı. Peki ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ata-aof-sorgulama-ekrani-4

Atatürk Üniversitesi tarafından sınav sonuçlarının açıklanma tarihine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. ATA AÖF sınavları yüz yüze olarak organize edildiğinden değerlendirme sürecinin en az 2 hafta sürmesi bekleniyor. Sınav sonuçlarının Mayıs ayının ikinci haftası erişime açılması bekleniyor.

ATA AÖF VİZE SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

ATA AÖF sınav soruları ve cevaplarının, vize sınavlarının tamamlanmasının ardından erişime açıldı. Soru ve cevaplara OYS üzerinden erişim sağlanıyor. Sınav sorularına ÖYS'den (Öğrenme Yönetim Sistemi) 01 Mayıs 2024 Çarşamba Günü saat 17.00'a kadar itiraz hakkı tanındı.

ata-aof-sorgulama-ekrani-5

ATA AÖF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

ATA AÖF sınav sonuçları ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yapılarak görüntülenebilecek. Adaylar puan bilgisini T.C kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile öğrenebilecek.

Editör: Nurseli Fırat