Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim fakültesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, başarısız oldukları ya da notlarını yükseltmek istedikleri derslerin telafi (bütünleme) sınavlarına katıldı. Peki ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ata-aof-sorgulama-ekrani-3

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2023-2024 Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi güz dönemi bütünleme sınavları 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavlara katılım sağlayan adaylar, şimdi de sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi güz dönemi ara sınav soruları ve cevapları da online sistemden ilan edildi. 

ata-aof-sorgulama-ekrani-5

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

ATA AÖF 2024 bütünleme sınavı soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Yapılan açıklamada; "Değerli öğrencilerimiz, Bütünleme Sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Sınav sorularına ÖYS'den (Öğrenme Yönetim Sistemi) 21 Şubat 2024 Çarşamba Günü saat 18.00'a kadar itiraz edebilirsiniz." denildi. Gözler ATA AÖF bütünleme sınavI sonuçlarının açıklanacağı tarihte..

ATA AÖF 2024 BÜTÜNLEME SORU VE CEVAPLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ata-aof-sorgulama-ekrani-9

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında net bir bilgi yok. Ancak ATA AÖF sınav sonuçları, önceki dönem sonu oturumlarının tamamlanmasından 2 hafta sonra ilan edilmişti. 2024 ATA AÖF Bütünleme sınav sonuçlarının da 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇ EKRANI

ata-aof-sorgulama-ekrani-4

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ

ATA AÖF sınav değerlendirmelerinde; Blok Uygulama, Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması ve Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı %30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı %70’tir. Atatürk Üniversitesi Açık Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.

Editör: Nurseli Fırat