AUZEF bütünleme sınavları 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde tamamlandı. Haftasonu düzenlenen sınavın soru ve cevapları araştırılırken, bir yandan sınava katılan öğrenciler AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi de merak ediyor. Peki AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? İşte detaylar...,

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-5

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF BÜTÜNLEME SINAVLARI TAMAMLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin güz dönemi telafi sınavları yani diğer adıyla bütünleme sınavları haftasonu oturumları ile gerçekleştirildi. Her ders için 20 soru sorulan oturumlarda, sınav süreleri ders başına 30 dakika olarak belirlendi. Ders notlarını yükseltmek ya da başarısız olduğu derslerde şansını yeniden denemek isteyen öğrenciler, AUZEF bütünleme sınavlarına katılım sağladı.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-2

Bütünlemeye katılan AUZEF öğrencileri, AUZEF bütünleme sınav soruları ve cevap anahtarlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuç açıklama tarihi belli mi?

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-4

İTİRAZ SÜRECİ SONA ERDİ

İstanbul Üniversitesi AUZEF bütünleme sınav sorularının ilanı ve soru itiraz süreci, son sınav oturumunun tamamlanmasının ardından başladı. AUZEF sınav soru ve cevaplarını görüntüleme ve soru itiraz süreci 13 Şubat 2024 saat 23.59'da sona erdi.  İtiraz sürecinin tamamlanmasının ardından gözler sonuçlara çevrildi.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-3

AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Auzef bütünleme sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ancak AUZEF sınav sonuçları oturumların tamamlanmasından 15 gün sonra ilan ediliyor. Sonuçların 26 Şubat 2024 tarihine kadar ilan edilmesi bekleniyor. 

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: Nurseli Fırat