İstanbul Üniversitesi AUZEF 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Bitirme (final) sınavı tarihleri araştırılırken, İstanbul Üniversitesi'nden gelen açıklamayla sınav saatleri ve tarihleri belli oldu. Sınav merkezini gerçekleştiren öğrenciler, İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavlarına katılım sağlayacaklar.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-5

AUZEF FİNAL TARİHLERİ

AUZEF final tarihi araştırılıyor. Öğrencilerin gündeminde yer alan AUZEF finalleriyle ilgili önemli açıklama geldi. Lisans ve ön lisans eğitimlerini İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde devam ettiren öğrenciler, AUZEF sınavlarına 29-30 Haziran'da katılacak.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-2

AUZEF FİNAL SAAT KAÇTA?

Akademik takvime göre AUZEF Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 29 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Üç oturum halinde düzenlenecek olan sınav sabah ve öğle saatlerinde başlayacak. Ancak İstanbul Ünivesitesi'nden yapılan açıklamada 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan final sınavı 3. oturumunun saatinin DGS ile çakışması nedeniyle değiştiği bildirildi. 

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-4

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Değerli Öğrencilerimiz,

29-30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Bitirme Sınavı (Final) tarihinin DGS ile çakışması nedeniyle, 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan 3. oturum, saat 15.00 da başlayacaktır.

Editör: Nurseli Fırat