2024 AUZEF bahar dönemli ara sınavları geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. İki gün süren vize sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sınavlara katılan öğrenciler, vize sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç tarihi belli mi? gibi sorulara yanıt arıyor. Peki AUZEF ara sınav sonuç açıklama tarihi ne zaman? AUZEF finalleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-4

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF BAHAR DÖNEMLİ ARA SINAVLARI (VİZE)

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirildi. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlandı. Sınava katılan adaylar, heyecanla sonuçları bekliyor.

Sınav değerlendirmesinde açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmayacak. Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı yüzde 30, bitirme/telafi sınavının ise yüzde 70 olacak. Vize sınavlarında istedikleri başarıyı elde edemeyen öğrenciler AUZEF final sınavlarını bekleyecek.

AUZEF-sınav-giriş-yerleri-belgeleri-5

AUZEF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ara sınav sonuç tarihi henüz belli değil. AUZEF vize sonuçlarının 10 gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

AUZEF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi takvimine göre AUZEF final sınavları 29 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Editör: Nurseli Fırat