Armağan Çağlayan AVM çalışanları ile tartıştı. Program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartışmaya giren ve  dakikalarca mağaza çalışanlarına bağıran ünlü sunucudan o anlar hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...

tartışma-avm

Armağan Çağlayan AVM’de Çalışanlara Bağırdı

Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. 7 Aralık Perşembe günü saat 15.30 sularında Mecidiyeköy'de bulunan bir AVM'de meydana geldi.

avm-tartışması

Çağlayan, program çekimi için bulunduğu AVM'deki bir kozmetik firmasına geldi. Ardından, burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Dakikalarca çalışanlara bağıran Çağlayan’ın o anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Firmadan uzaklaşarak ayrılan ünlü sunucunun görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği tartışma hakkında Armağan Çağlayandan ilk açıklama geldi.

armagan-caglayan-bagirma

AVM TARTIŞMASINA ÇAĞLAYAN'DAN AÇIKLAMA

Armağan Çağlayan, basına yansıyan görüntülerin ardından X (Twitter) hesabından konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü isim, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

armagan-caglayan-armağan

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM'deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan' sonra 'Çağlayan Armağan', 'Şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'Böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi 'ben başka Armağan Çağlayan'a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz' dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."

Editör: Nurseli Fırat