İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştiriliyor. İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Hafız Mustafa 1864 Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Avni Ongurlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Ongurlar ve Eren Ongurlar katıldı.

Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve Kağıthane Belediyesi arasında okul yapım protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’ne toplam 40 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İlkokul Binası, Anasınıfı ve eklentileri inşa edilecek. İnşa edilecek okula “Hafız Mustafa 1864 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Avni Ongurlar İlkokulu” adı verilecek.

hafiz-mustafa-istanbul-valiligi-1

EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği olarak başlatılan yeni eğitim seferberliği projesine değinen Vali Gül, “İstanbul’da eğitime destek olacak bin hayırsever arıyoruz. ‘Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali’ projemiz ile İstanbul’daki kamu kurum ve kuruluşlarının bütün ihtiyaçları karşılanmış olacak.

VALİ GÜL'DEN ONGURLAR AİLESİNE TEŞEKKÜR

Bugün, Kağıthane ilçemizde ilkokul başta olmak üzere anaokulu ile lisemizin yapımı için protokolümüzü imzalıyoruz. Allah, hayırseverlerimizin sayılarını artırsın” ifadelerini kullandı. Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçılara teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

'GENÇLERİN YETİŞTİRİLMESİNE VESİLE OLMAK İSTİYORUZ'

Eğitime verdiği destekle de bilinen hayırsever iş insanı Hafız Mustafa 1864 Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar ise yaptığı konuşmada, “Bu protokol ile gıda sektörümüze örnek olmak istiyoruz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başta çikolata olmak üzere tatlı yapımı ve gıda alanında gençlerimizin yetiştirilmesine ve meslek sahibi olmalarına vesile olmak istiyoruz. Protokolümüz hayırlı olsun” dedi.

Editör: Site Yönetim