Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz sürecini tamamladı ve yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü. İşte Avrupakent GYO (AVPGY) halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih...

AVRUPAKENT (AVPGY) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Avrupakent GYO'nun halka arz edilen payları, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da AVPGY koduyla 20 ya da 21 Aralık tarihinde işlem görmeye başlayacak.

Avrupakent GYO

AVRUPAKENT (AVPGY) HALKA ARZ SONUÇLARI

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayını alan Avrupakent GYO'nun 13-14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiği halka arz sonuçları açıklandı. Toplam 100.000.000 lotu, hisse başına 55,08 TL fiyatla halka arz eden şirket, büyük bir ilgiyle karşılandı. Talep toplama işlemleri sırasında özellikle bireysel yatırımcılar büyük ilgi gösterdi ve şirket, bu yatırımcı grubuna 78.500.000 lot tahsis etti. Böylece, halka arz sonrası şirketin borsada fiili dolaşım oranı %25 olarak belirlendi.

Avrupakent GYO  1

Avrupakent GYO'nun halka arz büyüklüğü ise toplam 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Bu başarı, şirketi Türk lirası bazlı en büyük ikinci halka arz yapan firma konumuna getirdi. Daha önceki rekortmen TAB Gıda'nın halka arz büyüklüğü 6,82 milyar TL idi.

Avrupakent GYO 3