"Şeriata s.kayım..." paylaşımı nedeniyle tepki çeken Feyza Altun hakkında, sosyal medyada #feyzaaltuntutuklansın etiketi TT olmuştu. Gündem olan paylaşım sonrası Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından Altun hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” soruşturma başlatıldı. Altun'un gözaltına alındığı öğrenildi.

Feyza Altun 3

FEYZA ALTUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık yapan 37 yaşındaki Feyza Altun aynı zamanda yazarlık da yapmakta. İngilizce, Fransızca ve Farsça dillerine hakim olan Altun, dil konusunda donanımlıdır.

Feyza Altun 4

FEYZA ALTUN HANGİ DAVALARA BAKIYOR?

Aile Hukuku, Miras Hukuku, Anlaşmalı Boşanma, Çekişmeli Boşanma, Velayet ,Nafaka Davaları hususunda çalışıyor.

Feyza Altun

FEYZA ALTUN NASIL ÜNLÜ OLDU?

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalar ile son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Feyza Altun herkesin merakla takip ettiği isim haline gelmiştir. Avukat Feyza Altun kimdir? sorusu son zamanlarda en çok cevap aranan soruların başında gelmektedir. Sosyal medya hesabından ‘‘Trans Çocuklar Vardır?’’ paylaşımı ile gündem olan avukat bu paylaşımı ile sosyal medyalar büyük tepki toplamıştır. Birçok sosyal medya kullanıcısı çocukların istismar edilmesine tepki gösterince Feyza Altun sosyal medya hesabını korumalı konuma alarak iletilerini gizlemiştir. Aynı zamanda bir duruşmasına 7 aylık bebeğiyle katılması sonucu sosyal medyada büyük gündem olan avukat muhalif yönüyle tanınmaktadır. Sosyal medya açıklamaları ve fikirleri ile tanınan yazar eserleri ile de oldukça ses getirmeyi başarmıştır. Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile siyasilerin de dikkatini çeken avukat birçok siyasi isim tarafından eleştirilmiştir.

Feyza Altun Dilan Polat

Feyza Altun son günlerde Dilan - Engin Polat hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Aile hakkında iddialar her geçen gün daha da farklı bir noktaya erişirken Avukat Feyza Altun, Engin Polat'ın kurucusu olduğu Rise & Shine kozmetik markasının fason üretim olduğunu açıklamıştı.

Feyza Altun 5

FEYZA ALTUN’UN YAZDIĞI KİTAPLAR HANGİLERİ?

Avukatlık mesleği dışında yazarlığa da ilgisi olan Feyza Altun farklı yaş gruplarına hitap eden eserler ortaya koymuştur.

Bozuk Tablet: Özgür Hukuk Öğreniyor

Çilek Yiyen Salyangoz

Gürültü Yapmadan Eğlenebilmek

Kayıp Levha

Sınıfta Temizlik Zamanı

Kadının Fenni

Kadının Derdi

Kadının Erki

Sınırda Üç Kadın

Renkli Yumurtalar

Herkese Eşit Kurabiye

Yeşil Sahanın Özgür Kızı

Uçan Tekerlekli Sandalye

Mutlu Yaşlılar Haftası

Feyza Altun 6

FEYZA ALTUN EVLİ Mİ? KİMİNLE EVLİ?

Feyza Altun, İlker Sungurlar ile evlidir. Daha önce İlker Meriç ile evlilik yapmış ve bu evlilikten bir erkek çocuğu bulunmakta.

Editör: Zeynep Baş