Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu Bahar dizisi bu akşam Show Tv'de izleyici karşısına ilk bölümü ile çıktı. Bahar dizisi 1. bölümde neler oldu? Bahar dizisi 1. bölümde Bahar neden hastalandı? Bahar dizisinin yeni bölümü ne zaman? Bahar dizisi 2. bölüm fragmanı izle.

BAHAR DİZİSİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar'ın 1. Bölümünde; Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak)’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmaya kararlıdır.

Bahar dizisi konusu nedir? Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi konusu nedir? Bahar dizisi hangi gün?

BAHAR 20 SENE ÖNCE TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.

BAHAR'IN ORGAN NAKLİ OLMASI GEREKİR

Bahar’ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

BAHAR 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar dizisinin 2. bölümü, 20 Şubat salı akşamı Show Tv'de.

BAHAR DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI: BENCE SEN ÇOK İYİ DOKTOR OLURSUN

Editör: Halide Tonga