Bahar dizisnde, Timur evlilik dışı ilişkisini sürdürmeye devam ediyor. Timur pahalı bilekliği kime aldı? Bahar hesap soracak mı? Bahar dizisinin 4. bölümünde ilişkiler geriliyor. Bahar dizisi 4. bölümde neler oldu? Bahar dizisi 4. bölüm özet izle. Bahar dizisinde neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman? Bahar dizisi 5. bölüm fragman yayınlandı mı? Bahar dizisi 5. bölüm fragman izle.

BAHAR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 4. bölümde, Bahar yeni bir başlangıca adıma atmışken bütün aile Umay'ın hastaneye kaldırılma haberiyle sarsılır. Merakla beklenen Bahar 4. bölümde, Müfit Kayacan'ın hayat verdiği Cihan Taşkeski'nin, tedavi için hastaneye gelmesi sonrasında yaşanan olaylar izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşma yaşanırken hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur'u karşı karşıya getirir. Cihan'ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur.

Bahar 4 Bolum Show1

BAHAR 4. BÖLÜMDE ŞÜPHESİ İLE SINANIYOR

Bahar, Umay'la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken Timur'u evde büyük bir sürpriz beklemektedir: Parla! Timur'un açığını yakalayan Bahar, bir yandan şüphesiyle sınanırken diğer yandan yeni başladığı hastane macerasında mücadele etmeye devam edecektir.

Bahar 4 Bolum Show 2

BAHAR'IN HASTANEDEKİ SINAVI

Timur'un Bahar'ı hastaneden gönderme planları tüm hızıyla sürerken, tedavisi gizlilikle yürütülen Cihan Taşkeski'in durumunun ortaya çıkması Bahar'a zor anlar yaşatır. Fakat pes etmeye hiç niyeti olmayan Bahar'ın kararlı duruşu ve azmi, asistanlıkta emin adımlarla ilerleyeceğinin sinyallerini verir.

BAHAR 4. BÖLÜM: EVLİ BİR ADAMLA BERABER OLDUĞUNU ÖĞRENSİNLER Mİ?

Editör: Halide Tonga