Show TV'de salı akşamları ekrana gelen Bahar dizisinin 9. bölümü ekranlara geldi. Bayram nedeniyle set arası verilen dizi yeniden izleyici karşısına çıktı. Bahar'ın son bölümünde heyecan dorukta. Dizinin tanıtım filminde Timur'un sırrı açığa çıkıyor. Bahar dizisine konuk oyuncu olarak Pelin Karahan geliyor. Bir vakfın davetinde Bahar'ın şıklığı karşısında Evren Hoca hayran kalıyor. Bahar dizisinin 9. bölümünde neler oldu? Detaylar Ekol Haber'de.

Bahar 9Bolum

BAHAR DİZİSİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demet Evgar'ın başrol oyuncusu olduğu ve Bahar'ı canlandırdığı aynı isimli dizide bu hafta heyecan dorukta. Bir vakfın davetine katılan hastane çalışanları, Bahar'ın şıklığı karşısında şoke olur. Evren ile dans eden Bahar'ı Timur kıskanır. Hatta Bahar'a sahnede öyle bir hamle yapar ki Rengin'in ağzı açık kalır.

Bahar 9Bolum 2

TİMUR'UN SIRRI AÇIĞA ÇIKTI

Timur ise Rengin ve Parla ile yemek yerken kızı Umay'a yakalanır. Umay şoke olur ve ağlar. "Baba!" diyerek şaşkınlığını gizleyemez. Rengin ve Parla şok olur. Rengin ve Timur'u el ele gören Umay, Parla'ya bakar. Parla, utancından kafasını çevirir. Uras babasına hastanede hesap sorar. "Sen kardeşimi, beni, annemi, hepimizi kandırdın. Ama artık kandıramayacaksın. Duydun mu? Kandıramayacaksın!" der. Peki Bahar bu gerçeği nasıl öğrenecek? Bundan sonra ne yapacak?

Bahar 9Bolum 3

PELİN KARAHAN KONUK OYUNCU OLDU

Bahar dizisine Pelin Karahan ise konuk oyuncu oldu. Böbrek yetmezliği ile mücadele eden Sevda isimli bir hastayı canlandırdı. Sevda'nın eşi "Lütfen kurtarın eşimi. Ben donör olurum. Eşim için her şeyi yaparım" der. Bu sözler karşısında Timur kaçarken, Bahar da hastalıkla boğuştuğu günlerle yeniden yüzleşir.

Bahar Dizisi Pelin Karahan

Editör: Halide Tonga