Emeklilere zamlı bayram ikramiyesi müjdesi verildi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyelerine zam hakkında açıklamalarda bulundu.

turk_lirasi_TL_para_22112023_yandex_68

2023 yılında 2 Bin TL olan emekli bayram ikramiyeleri, bu yıl ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyelerine zam gelecek mi? Emekliler tarafından araştırılan bayram ikramiyesine zam konusunu Bakan Işıkhan ele aldı. İşte detaylar..

turk_lirasi_TL_para_22112023_yandex_63

2024 Emekli Bayram İkramiyesi Zamlanacak Mı?

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? 2024 yılı emekli maaşı bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Her yıl, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere 2 bayram ikramiyesi emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.

evde-bakım-parası-ne-zaman-yatacak

Bu yılda emekli bayram ikramiyelerine zam geleceği iddiası, emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merak edilen konuda zam sinyali veren Vedat Işıkhan, zamlı bayram ikramiyesi hakkında açıklamalarda bulundu.

vedat-isikhan-calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-3

Bakan Vedat Işıkhan'dan Zamlı Emekli Bayram İkramiyesi Açıklaması

Emeklilerin her yıl iki kez aldığı bayram ikramiyeleri, 2024 yılında zamlanacak mı merak ediliyor. 2023 yılında 2 Bin TL olarak belirlenen emekli bayram ikramiyeleri 2024 yılında ne kadar olacak?

turk_lirasi_TL_para_22112023_yandex_73

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında emekliye bayram ikramiyesine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımı atmaya hazırız." ifadelerinde bulundu.

Editör: Nurseli Fırat