İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kurban Bayramı öncesi terörden arındırılan İran sınırındaki 3 bin 291 rakımlı Tendürek Dağı'ndaki üs bölgesini ziyaret etti.

bakan yerlikaya ve orgeneral arif cetin tendurek jandarma 3

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Ziyarette denetimde de bulunan Bakan Yerlikaya ve Arif Paşa, komutanlar ve diğer personelle bir süre sohbet etti. İkili daha sonra ise diğer sınır birliklerinde incelemelerde bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan fotoğraflı paylaşımda "İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA ve Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif ÇETİN, Van ilinde Tendürek Üs Bölgesindeki personelimizi ziyaret ederek diğer sınır birliklerinde incelemelerde bulundular" ifadelerine yer verildi.

bakan yerlikaya ve orgeneral arif cetin tendurek jandarma 4

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ TELEFONU

Öte yandan dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'nde ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir telefon görüşmesi yaparak “Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum” demişti.

bakan yerlikaya ve orgeneral arif cetin tendurek jandarma 1

BAKAN YERLİKAYA VİDEOYU PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Editör: Site Yönetim