Balçiçek İlter’in sunumuyla ekranlara gelen 'Balçiçek ile Şimdi' bugün saat 17.00'de Ekol TV ekranlarında yer alacak. Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Emine Nur Tozan, Psikiyatrist Prof. Dr. Acar Baltaş, Modacı Muammer Ketenci, Sanatçı Soner Olgun, Balçiçek İlter'in konuğu olacak.

SAĞLIK İÇİN UYKU

Balçiçek İlter, “Huzurlu ve ağrısız bir için yatağımız, yastığımız nasıl olmalı, hangilerini tercih etmeli? Hangilerinden uzak durmalı?” sorularına Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Emine Nur Tozan'la yanıt arayacak.

Emine Nur Tozan 01062024

MÜJDE UZMAN “TÜKENDİM” DEDİ, “TÜKENMİŞLİK SENDROMU” GÜNDEME GELDİ

Meryem Uzerli'den sonra yine gündeme giren, son olarak Kızılcık Şerbeti'nde yer alan oyuncu Müjde Uzman’ın kullandığı 'Tükendim' ne demek? Balçiçek İlter, tükenmişlik sendromunu Psikiyatrist Prof. Dr. Acar Baltaş'la konuşacak.

Prof Dr Acar Baltas 01062024

KIRMIZI HALIDA NASIL GİYİNİLMELİ?

Önce Nilüfer sahnedeki kostümüyle, sonra Türk oyuncular Cannes Film Festivalindeki kıyafetleriyle eleştiri oklarının hedefindeydi. Peki sahnede ve kırmızı halıda nasıl giyinmeli, bu işin kuralı, kaidesi var mı? Modacı Muammer Ketenci, İlter’in sorularını yanıtlayacak.

Modaci Muammer Ketenci 01062024

VE SONER OLGUN

Sesiyle, sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesi kazanan sanatçı Soner Olgun'a bilinmeyenler, “Balçiçek ile Şimdi”de sorulacak.

Soner Olgun 01062024

BALÇİÇEK İLTER KİMDİR?

16 Haziran 1973’te Bursa’da doğan Balçiçek İlter, televizyon sunucusu ve gazeteci.

EĞİTİM

Balçiçek İlter, Notre Dame De Sion Kız Lisesi mezunu olup, eğitim kariyerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü bitirerek tamamladı.

Balcicek Ilter 01062024 1

GAZETECİLİK KARİYERİ

Gazetecilik kariyerine yirmili yaşlarına gelmeden Cosmopolitan Dergisi’ne çeviriler yaparak başladı. Aktüel Dergisi'nde muhabirlik ve editörlük yaptıktan sonra, 1 Numara Hearst Yayıncılık’ta Haber Müdürlüğü görevini üstlendi. Ardından Aktüel Dergisi Ankara Temsilciliği ve sonrasında 1 Numara Hearst Yayıncılık'ın Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu.

Balcicek Ilter 01062024 2

DERGİ GRUP KOORDİNATÖRLÜĞÜ YAPTI

Aktüel Dergisi’nde başladığı söyleşilerine Pazartesi Sohbetleri adı altında Sabah Gazetesi’nde devam etti. 1999 yılında İstanbul’da, aralarında Esquire, Cosmopolitan, Bazaar gibi dergilerin de bulunduğu Sabah Grubu’nda Dergi Grup Koordinatörlüğü görevini üstlendi.

Balcicek Ilter 01062024 4

SABAH GAZETESİNİN İLK KADIN YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

2002 yılında Türkiye’nin en çok satan gazetelerinden Sabah gazetesinin ilk kadın Yazı İşleri Müdürü oldu. Aynı dönemde düzenli olarak yaptığı siyasi söyleşileriyle ön plana çıktı. Ayrıca düzenli olarak köşe yazıları yazdı. Köşesinin ana konuları kadın-çocuk hakları, eşit haklar ve özgürlükler, sivil anayasa ve Türkiye'nin gelişimi oluşturdu.

Balcicek Ilter 01062024 5

HABERTÜRK KARİYERİ

2007 yılında TMSF’nin Sabah Gazetesi’ne el koymasıyla birlikte, Habertürk grubuna geçti. Ulusal haber kanalı Habertürk’te her gün yayınlanan söyleşi programı "Söz Sende"yi hazırlayıp sunmaya başladı ve bu programı yaklaşık 7 yıl sürdürdü. Yaklaşık bir yıl boyunca kanalın anchorwomanı olarak çalıştı ve söyleşilere devam etti. Esma Esad'dan Angelina Jolie'ye, Kemal Derviş'ten Ersin Özince'ye, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Hayrünisa Gül'e, Cem Yılmaz'dan Bülent Arınç'a kadar geniş bir konuk yelpazesinde söyleşiler gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü yaptığı tartışma programı "Karşıt Görüş" ise haftada bir kez Habertürk Televizyon Kanalı'nda yayınlandı.

Balcicek Ilter 01062024 3

İKİZ ANNESİ

Fransızca ve İngilizce bilen Balçiçek İlter, Kuzey ve Lal isimli ikizlerin annesi.

Balcicek Ilter 01062024 6

EKOL TV

Balçiçek İlter, 'Balçiçek ile Şimdi' isimli programla her cumartesi saat 17.00'de Ekol TV'de izleyiciyle buluşuyor.