Fox Tv ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Bambaşka Biri adlı yeni dizi, dün akşam seyirci ile buluştu..

Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Bambaşka Biri dizisi, FOX'un yeni sezonda yayınladığı yeni dizilerden biri oldu. İddialı ilk bölümü ile dikkatleri çeken dizinin baş rollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Bambaşka Biri, dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yayınlanan ilk bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Eleştiriler ise gecikmedi.. 

bambaşka-biri-dizi-fox-tv-ilk-bölüm

Bambaşka Biri Dizisinin Konusu Nedir?

Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişe sahip ancak yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir. Hande Erçel ile Burak Deniz'in başrolünde olduğu yeni dizi Bambaşka Biri yayınlanır yayınlanmaz ise sosyal medyada gündem oldu. 

armağan-çağlayan-eleştiri

İlk Eleştiri Armağan Çağlayan'dan Geldi

Bambaşka Biri dizisi başlar başlamaz, paylaşımları ile dikkat çeken Armağan Çağlayan'dan diziye bir eleştiri geldi. Çağlayan ''Bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince, diğer oyunculara ve prodüksiyona verecek para kalmamış sanırım!'' ifadelerini kullandı.