Barça PSG maçı şifresiz mi? Barcelona PSG şifresiz hangi kanalda? soruları araştırılıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi kapsamında iki devin karşılaşmasını kaçırmak istemeyenler detayları araştırıyor. İlk karşılaşmasını Barcelona'nın 3-2 kazandığı karşılaşmaya yine Katalan ekip ev sahipliği yapacak. Mbapp'li PSG'nin işi zor görülse de Ligue 1 ekibinin sürprizler yapabildiği biliniyor. Bu nedenle karşılaşmaya ilgi yoğun. Futbolseverler mücadeleyi şifresiz izlemenin yollarını arıyor. İşte detaylar...

BARÇA PSG MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Barcelona PSG mücadelesi şifresiz olarak yayımlanmayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverlerin Exxen Dijital Platformu üyeliği oluşturması gerekiyor. plan.exxen.com/tr/otp/email adresine erişerek kullanıcılar üyelik oluşturabiliyor. Öte yandan Katalan ekibin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Barcelona PSG mücadelesi TSİ 22:00'da başlayacak.

Barça Psg Maçı Şifresiz Mi Barcelona Psg Şifresiz Hangi Kanalda (1)

Çeyrek final ikinci tur kapsamında Barcelona skor üstünlüğünü koruyarak tur için mücadele edecek. PSG ise skor farkını kapatarak bir üst tura çıkmanın yollarını arayacak.

BARCELONA PSG ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA? 

Barcelona PSG maçı şifresiz değil. Mücadele sadece UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi mücadelelerini yayımlama haklarını elinde bulunduran Exxen aracılığıyla izlenebilecek. Bunun haricinde ise Tv8.5'te Borussia Dortmun-Atletico Madrid karşılaşması şifresiz olarak yayımlanacak. Almanya temsilcisinin evinde düzenlenecek maç TSİ 22:00'da başlayacak. 

ÇEYREK FİNAL İLK SONUÇLAR

İspanyol ekibi Real Madrid, İngiltere'nin Manchester City takımını Santiago Bernabeu'da konuk etmişti. 90 dakika boyunca takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamayarak 3-3'lük skor eşitliğiyle günü noktalamıştı. 

Barça Psg Maçı Şifresiz Mi Barcelona Psg Şifresiz Hangi Kanalda (2)

Öte yandan ise Arsenal da konuk ettiği Bundesliga temsilcisini Bayen Münih ile 2-2 berabere kalmıştı. 

10 Nisan'da düzenlenen karşılaşmalarda ise Manchester City zorlu deplasmanda Real Madrid karşısında skoru 3-3'te kapatmıştı. Aynı gün düzenlenen diğer çeyrek final mücadelesinde ise Atletico Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-1 zafer elde ederek skor avantajını kapmıştı.

Editör: Mücahit Dere