Halk TV, 'Görkemli Hatıralar' isimli programının çekiminin CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in talimatıyla engellenmeye çalışıldığını öne sürerek, "Serhan Asker ve çalışma arkadaşlarımız çekimi han dışına taşımak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

baris yarkadas tv100 gorsel 24 temmuz 2023-1

Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV’nin ve Serhan Asker’in iddialarını yalanladı. Döşemealtı Belediye Başkanı Tugay Genç ile arasındaki görüşmeyi anlatan Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

“HALK TV İLE PROTOKOL İPTALİ KARARINI KILIÇDAROĞLU ALMIŞ”

“Dün CHP, Halk TV ile yaptığı yayın protokolü iptal etti günlerdir bunun üstüne fırtına koparıyor. 

Sayın Genel Başkan diyor ki; “Halk TV ile protokol iptali kararını ben aldım. Kimseyi suçlamayın bu karar benim aktarımdır.”

SERHAN ASKER’İN İDDİASINI TURGAY GENÇ YALANLADI

"Eren Erdem’i hedef gösterdikleri için ben aldım" diyor. "Bir protokol vardı uymadıklarını gördük ısrarla uymadılar konuştuk. Halk TV kararını ben aldırttım" diyor. 

Döşemealtı’nda Serhan Asker program yapacaktı. Başkan Serhan Asker’i arayarak “Ben katılamam ama sizin için Kırkhan’da yerimiz hazır, halılar da çıktı fotoğrafı orada yapabilirsiniz” diyor

Ben Turgay Genç’e “Siz yayını mı engellediniz?” dedim “Hayır” dedi. Başkan Genç, “İki kez aradım yapsın diye yapmadı. Siyasi mücadeleye çevireceğiz dedi ve surların orada yayını yaptı.” dedi."

Editör: Site Yönetim