Sivasspor ile Pendikspor'un karşılaştığı Süper Lig'in 27. hafta maçında talihsiz bir sakatlık yaşandı.

BARTUĞ ELMAZ’A NE OLDU?

Karşılaşmanın 7. dakikasında Sivas atağında yapılan ortaya hareketlenen genç oyuncu Bartuğ Elmaz, Pendiksporlu futbolcu ile çarpıştı. Yerde kalan Elmaz, yerden kalkamayınca sahaya giren ambulansla hastaneye götürüldü. Kırmızı-beyazlı oyuncunun bilincinin açık olduğu ve hastanede MR'nın çekildiği öğrenildi. Genç futbolcunun omzunun çıktığı söyleniyor.

BARTUĞ ELMAZ KİMDİR?

Bartuğ Elmaz, 19 Şubat 2003 doğumlu (21 yaşında) Türk futbolcu. Tekirdağ doğumlu genç futbolcu 1,79 metre boyunda Ön Libero mevkiinde oynuyor. Futbolculuk kariyerinde FutureBall tarafından temsil edilmektedir.

Elmaz, Türkiye U21 Milli Takımı'nda görev alan güncel bir milli oyuncudur. Uluslararası arenada 7 maça çıkmış ve henüz gol kaydetme başarısı gösteremedi.

Futbol kariyerine Sivasspor'da başlamış ve 30 Ocak 2024 tarihinde kulübe katılmıştır. Sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir.

Son olarak, Elmaz Fenerbahçe kulübünden kiralık olarak Sivasspor'da forma giymektedir. Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi ise 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecektir.