Baruthane Pilavcısı ya da bilinen adıyla "Bıyıklı Pilavcı" Nedim Şahin, seveti ile dikkat çekiyor. Herkesin aklında aynı soru; Pilavcılık bu kadar kazandırır mı? İşte detaylar...

nedim-şahin

BARUTHANE PİLAVCISI SERVET SAHİBİ ÇIKTI

"Bıyıklı Pilavcı" olarak sosyal medyada ün kazanan Baruthane Pilavcısı, Nedim Şahin'in serveti dikkat çekiyor. Dilan Engin Polat çiftinin cezaevine girmesine yol açan olaylar, Türkiye'deki pek çok sosyal medya fenomenini tedirgin etmeye başladı.

baruthane-pilavcısı-

Polat'ların ardından hemen her gün, yeni bir sosyal medya fenomeni ile ilgili çok ciddi iddialar ortaya atılıyor. Baruthane Pilavcısı da dikkat çeken isimlerden biri.

baruthane-pilavcısı-bıyıklı

İddialara göre Nedim Şahin, pilavcılık yaparak 20 daire, Land Rover gibi lüks markalardan oluşan araçlar ve sayısız dükkan aldı. Aynı zamanda sosyal medyadaki ünlü isimlerle de iş birliği yapan Şahin, yüz binlerce liralık reklamlarla işlerini büyüttü. İşletmesi için franchise da veren Nedim Şahin'in arka planda başka işler yaptığı, devasa serveti de bu sayede elde ettiği düşünülüyor.

bıyıklı-pilavcı

'BIYIKLI PİLAVCI' Hakkında Dikkat Çeken İddialar

Paylaşılan bir ekran görüntüsünde, Baruthane Pilavcısı isimli işletmeyle ilgili iddialar dikkat çekiyor. İddiaya göre şirket, 4 yıllık süreçte sadece 31 bin 977 TL vergi ödedi. İşletmenin ünlü olduğu zaten biliniyor. Ancak hâl böyleyken ödenen verginin neden bu seviyelerde kaldığı anlaşılabilmiş değil. İddialara göre Dilan ve Engin Polat çiftinin de kullandığı iddia edilen mail order yönteminin tercih edilmiş olabileceği düşünülüyor. İddialar üzerine Baruthane Pilavcısı Nedim Şahin henüz bir açıklamada bulunmadı.

Editör: Nurseli Fırat