Ekran Haber’in özel haberine göre 23 Nisan’da yayın hayatında olması beklenen Ekol TV önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Uzun yıllar Beyaz Futbol programında sunuculuk ve spor müdürlüğü yapan ve son olarak A Haber’de çalışan Onur Yıldız, Ekol TV ile anlaştığını açıkladı. A Spor’dan ayrılığı sosyal medyada gündem olan ünlü spor spikeri, Ekol Futbol heyecanını da "Kamuoyuna duyuru" şeklinde yine sosyal medya hesabından duyurdu.

Onuryıldız

"YEPYENİ, ÇOK İDDİALI BİR KANAL"

Yıldız, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, @ekoltvcomtr etikesitle, "Kamuoyuna Duyuru... Yepyeni, çok iddialı bir kanal ve program ile bundan böyle Ekol Tv Spor Müdürü olarak karşınızda olacağım. Çok değerli ve ünlü yorumcular, spor medyasının başarılı isimlerinden oluşan bir spor servisi ve gündem belirleyen yayınlarla size kavuşmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

ONUR YILDIZ KİMDİR?

Doğum yeri ve yaş bilgisi hakkında net bir bilgi bulunmayan başarılı spiker Onur Yıldız  2011 yılında Beyaz TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 11 yıl boyunca sporseverlere çeşitli programlarla hizmet verdi. Ayrıca Beyaz TV'nin YouTube kanalında da yer alan başarılı isim 'Derin Futbol' ve 'Beyaz Futbol' programlarıyla kariyer hayatında başarıdan başarıya ulaştı. Daha sonra A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşan Onur Yıldız 23 Nisan'da izleyiciyle buluşacak olan Ekol TV ile el sıkıştı.