İstanbul Kağıthane'de ev sahibi ile anlaşmazlığa düşen karı koca taşınacak yeni bir daire da bulama. Ev sahibinin 'pes' dedirten inadı yüzünden bu soğuk kış gününde sokakta kaldı.

KİRAYA ZAM YAPTI, BİR ANDA DEĞİŞTİ

Ekran Haber'in özel haberine göre, Ercan ailesi yaklaşık 20 yıldır Kağıthane'de ki bir binanın bodrum katında oturuyordu. 1.600 TL de kira veriyordu. Ancak bir yıl önce ev sahibi aradı ve 1.600 TL olan kirayı 3.500 liraya çıkarmak istedi. Kiracılar bu zammı kabul etti. Fakat bir süre sonra ev sahibi kararından vazgeçti ve 180 derece değişti.

sokakta-kalan-kiracilar-show

"BAŞKA YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUM"

Her gün ailenin kapısına dayanarak, taciz eden ez sahibi aileinin daireden çıkmasını istedi. Kira zammı nedeniyle bu durumun yaşandığını düşünen aile ise, kiraya ne kadar zam istiyorsa vereceklerini söyledi. Ancak durum değişmedi, gece yarısı evi basan ev sahibi 'Başka yüzler görmek istiyorum' dedi 'Evimden çıkın' diye tutturdu. 

sokakta-kalan-kiracilar-show22

SOKAKTA KALDILAR

Çaresiz aile tacizlerin canlarına tak ettiği bir gece, tüm eşyalarını kamyonete yükleyip evi boşalttı. Ancak bütün gün ev aramalarına rağmen kendilerine uygun bir ev bulamadı. Eşyaları yağmur altında kalarak, kullanılmaz hale gelen kiracı çift şimdi emlekçıdan gelecek habere kadar arabalarında kalmaya meburlar.

sokakta-kalan-kiracilar-show23

Editör: Şeyda Karaca